Окръжната прокуратура в Плевен повдигна обвинение на 38-годишен мъж за опит

...
Окръжната прокуратура в Плевен повдигна обвинение на 38-годишен мъж за опит
Коментари Харесай

Задържаха мъж, намушкал човек в гърдите на Гергьовден

Окръжната прокуратура в Плевен повдигна обвиняване на 38-годишен мъж за опит за ликвидиране. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на държавното обвиняване.

Мъжът е арестуван за това, че в Койнаре, община Червен бряг, съзнателно се опитал да умъртви 61-годишен собствен прочут. Случаят е от вечерта на 6 май, когато потърпевшият е открит в безпомощно положение на улица в града. Настанен е за лекуване в болнично заведение, за живота му няма заплаха.

Вечерта на 6 май двамата били посетители в дома на техни познати в град Койнаре. Тъй като обвиненият показал отрицателно отношение към потърпевшия, бил помолен да напусне. Той си тръгнал, само че причакал на улицата другия мъж и му нанесъл две прободно-прорезни рани, които проникнали в гръдната празнина. Оставил потърпевшия да лежи на земята и си тръгнал. По-късно той е открит в безпомощно положение и откаран в Спешна помощ.

От прокуратурата прибавиха, че са разпитани очевидци и са назначени нужните експертизи. Открит и конфискуван е ножът, с който е осъществено закононарушението.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР